Helpdesk

PrestaShop

Grote kans dat PrestaShop wel eens de oplossing voor jouw e-commerce wensen kan zijn. Want met PrestaShop worden zeer professionele webshops gebouwd, geschikt voor kleine en grote bedrijven.

PrestaShops die jouw conversie verhogen!

Wij zijn PrestaShop liefhebbers vanaf de eerste ontwikkelingen.

PrestaShop is een complete, vernieuwende en efficiënte oplossing waarmee je je eigen webshop en business kunt ontwikkelen, met een compleet op maat gemaakt systeem.

Verlaten winkelwagens, uitgebreide statistieken, gemakkelijk backoffice systeem, op maat gemaakte designs, het zijn slechts een greep uit de mogelijkheden van PrestaShop.

Daarnaast heeft PrestaShop kwalitatieve modules die je het leven als webshop ondernemer makkelijker maken.

Wij ontwikkelen webshops voor top level segment klanten in verschillende branches, met migratie mogelijkheden en custom coding.

Bekijk een greep uit ons portfolio, en neem vrijblijvend contact op om eens van gedachten te wisselen

Onze voordelen: 
  • Maatwerk Lay-out

  • Eigen modules

  • Custom coding

  • PrestaShop liefhebbers

  • Alles onder 1 dak

  • Responsive

  • Online marketing

  • Ads

Jaar ervaring
Projecten
K
Regels code
Project Eurohandel

Project: Eurohandel

Voor Eurohandel hebben wij een compleet nieuwe online omgeving ontwikkeld. Enerzijds een uiterst sfeervolle op maat gemaakte WordPress website en anderzijds een uiterst functionele webshop met koppeling naar ERP systeem. 

Ook voeren wij online marketing diensten uit met aantoonbare resultaten zoals SEO, Google Ads & Facebook Ads.

Bekijk Website
Bekijk webshop

Project: MilaTonie

Voor project MilaTonie hebben wij een webshop ontwikkeld met koppeling naar diverse interne systemen en processen. Het bevat een omvangrijk project met zowel sturing en development van de techniek als sales/ marketing gerelateerde ontwerpen.

Niet alleen een totaaloplossing voor alle online wensen, maar ook het ontwikkelen van een sfeervolle webshop,  automatische koppeling naar het ERP-systeem en naar externe verkoopplatformen zoals bol.com, Amazon, fonq, vidaXL, etc.

Na oplevering zijn wij nog steeds actief voor MilaTonie; wij beheren en onderhouden, verzorgen de hosting, voeren controles, verbeteringen en uitbreidingen door.

Bekijk webshop
Project Addict2fashion

Project: Addict2fashion

Voor project Addict2fashion hebben wij een op maat webshop ontwikkeld met de e-commerce software PrestaShop. De klant had te maken met een verouderde, overvolle en geinfecteerde WooCommerce webshop waardoor er gekozen is voor het veel stabielere en op maat gemaakte PrestaShop.

Ook hebben wij een adviserende rol gespeeld m.b.t. concepting, verzend & betaalmodules en strategische online keuzes.

Bekijk webshop