Meer winst door Optimalisatie

Soms heb je het gevoel dat er “meer in het vat zit”. Door gebruik te maken van de laatste en meest geavanceerde technieken, halen we het maximale uit je website of webapplicatie. MovaWorks gaat in dat geval de instellingen van je website en webserver analyseren en tweaken, zodat alle processen blijvend worden geoptimaliseerd.

Hierdoor wordt jouw website of webapplicatie niet alleen sneller, maar kunnen we ook het processorgebruik, geheugengebruik en het dataverkeer naar beneden brengen.

Optimalisatie

Het optimaliseren van een website en webserver is een vak apart. MovaWorks is op de hoogte van de laatste technieken en weet deze op een krachtige manier toe te passen. Zo optimaliseren we onder andere PHP voor optimale performance en installeren wij REDIS voor geavanceerde caching. We hebben oog voor detail en niets ontsnapt aan onze aandacht. Zo halen we er uit wat er in zit.

Werking Optimalisatie
Optimalisatie werkt als volgt: als een website of webapplicatie relatief zwaar is, kunnen wij de instellingen analyseren. Wij voeren dan een benchmark uit om te kijken waar we staan, en waar we naartoe willen. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van de pijnpunten. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waar winst kan worden behaald.

Periodiek voeren wij onderhoud uit op onze servers, en tweaken we waar nodig de website of webapplicatie met nieuwe technieken. Zo houden we je website in topconditie.

Kosten Optimalisatie

  • € 10,00 p.m. per website

Voordelen

  1. Supersnelle webserver (Nginx)
  2. PHP optimalisatie (PHP-FPM met Zend OPcache)
  3. Installatie & configuratie REDIS caching
  4. Opslag van sessies in geheugen
  5. Minder verbruik van resources

Interesse in Optimalisatie?