Magento hosting

Magento: meest flexibel e-commerce platform

Magento biedt zeer veel functionaliteit. Bedoeld voor ondernemers die hun webwinkel serieus aanpakken. Dat geldt ook voor de hosting: die moet optimaal zijn. MovaWorks is de ideale partner om het maximale uit jouw webwinkel te halen!

Magento hosting?

Je vraag je misschien af: wat is het verschil tussen normale webhosting en Magento hosting? En waarom zou ik mijn Magento website bij MovaWorks onderbrengen?
Afgelopen jaren heeft MovaWorks veel geïnvesteerd in onderzoek. Daardoor weten we precies wat we wel (en niet!) moeten doen bij een Magento webwinkel. Onze focus ligt op maximale betrouwbaarheid en optimalisatie van conversie.

Hoge beschikbaarheid
Met een eigen cloud server is jouw webwinkel altijd online. Over 2014 realiseerden wij gemiddeld 99,99% uptime.

Kostenbesparend
Kopen van dure servers behoort tot het verleden. En je hebt ook geen systeembeheerder nodig. Meestal bespaar je daardoor flink op de Total Cost of Ownership.

Goed beveiligd
Wij houden de veiligheid actief in de gaten met onze unieke veiligheidscontrole. De hosting is niet gedeeld met andere klanten.

In de hoogste versnelling
Hoogwaardige servers, slimme technieken en finetuning zetten jouw webapplicatie in de hoogste versnelling. Zonder ingrijpende aanpassingen.

Wist je dat…

…1 seconden sneller laden je conversie met zo’n 2% kan verhogen?
…75% van de bezoekers nooit terugkomt als de laadtijd meer dan 4 seconden is?
…zoekmachines snelheid en betrouwbaarheid meewegen in de ranking?

Advies & tarieven

Magento is serieuze software, voor ambitieuze ondernemers met professionele hosting. Daarom ondersteunen wij Magento niet op zogeheten “shared hosting” (waarbij de server wordt gedeeld met andere klanten).
Bij MovaWorks bouw je jouw Magento hosting op in modules. We helpen je graag de beste keuze te maken. Instappen kan al vanaf € 59,95 per maand!

Meer informatie of direct aanvragen?