Helpdesk

WordPress websites

Ons je WordPress website laten maken is een garantie voor online succes. Wij zijn niet alleen heel goed in WordPress, maar er ook nog eens verliefd op.

WordPress websites die scoren!

Ben jij op zoek naar een WordPress specialist met maatwerk?

Dan ben je bij MovaWorks aan het juiste adres. Wij ontwikkelen al jaren frisse, moderne op maat gerichte WordPress websites. Of er nu een layout naar wens gebouwd moet worden of het programmeren van een functionaliteit in code, alles is mogelijk!

Onze WordPress specialisten gaan graag met jou aan de slag om doelen te behalen: van strategie tot realisatie & onderhoud. Een erg sterk punt van MovaWorks is de verregaande optimalisatie mogelijkheid m.b.t. eigen webhosting en vergaande kennis over caching en code optimalisaties.

Bekijk een greep uit ons portfolio, en neem vrijblijvend contact op om eens van gedachten te wisselen

Onze voordelen: 
  • Maatwerk Lay-out

  • NodeJS + CSS

  • Custom coding

  • WordPress liefhebber

  • Alles onder 1 dak

  • Responsive

  • Online marketing

  • Ads

Jaar ervaring
Projecten
K
Regels code
Project Eurohandel

Project: Eurohandel

Voor Eurohandel hebben wij een compleet nieuwe online omgeving ontwikkeld. Enerzijds een uiterst sfeervolle op maat gemaakte WordPress website en anderzijds een uiterst functionele webshop met koppeling naar ERP systeem. 

Ook voeren wij online marketing diensten uit met aantoonbare resultaten zoals SEO, Google Ads & Facebook Ads.

Bekijk Website
Bekijk webshop

Project: MilaTonie

Voor project MilaTonie hebben wij een webshop ontwikkeld met koppeling naar diverse interne systemen en processen. Het bevat een omvangrijk project met zowel sturing en development van de techniek als sales/ marketing gerelateerde ontwerpen.

Niet alleen een totaaloplossing voor alle online wensen, maar ook het ontwikkelen van een sfeervolle webshop,  automatische koppeling naar het ERP-systeem en naar externe verkoopplatformen zoals bol.com, Amazon, fonq, vidaXL, etc.

Na oplevering zijn wij nog steeds actief voor MilaTonie; wij beheren en onderhouden, verzorgen de hosting, voeren controles, verbeteringen en uitbreidingen door.

Bekijk webshop
Project Addict2fashion

Project: Addict2fashion

Voor project Addict2fashion hebben wij een op maat webshop ontwikkeld met de e-commerce software PrestaShop. De klant had te maken met een verouderde, overvolle en geinfecteerde WooCommerce webshop waardoor er gekozen is voor het veel stabielere en op maat gemaakte PrestaShop.

Ook hebben wij een adviserende rol gespeeld m.b.t. concepting, verzend & betaalmodules en strategische online keuzes.

Bekijk webshop