Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar, excuses voor het ongemak.
Logo MovaWorks

Development

WORDPRESS | PRESTASHOP | CUSTOM CODING | API
Door jarenlange ervaring op het gebied van backend & frontend development,
kunnen we écht garanderen dat we de webdevelopers uit het high-end segment. 
We ontwikkelen websites, webshops, custom coding projecten en zijn gespecialiseerd in API koppelingen met externe partijen zoals leveranciers en ERP.
Bekijk onze projecten

Meer dan 15 jaar ervaring

Snelle doorlooptijden

Team van specialisten

Altijd geoptimaliseerd

Afspraak = afspraak

Afgestemde webhosting

WordPress logo

Maatwerk WordPress website

Geen standaard thema
Gemakkelijk zelfbeheerbaar
Gespecialiseerd in maatwerk!
Wij maken professionele websites in WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en onze klanten beoordelen ons met een hoge klanttevredenheid.
v.a.

999,-

Neem contact op
PrestaShop logo

Maatwerk PrestaShop webshop

Professionele backend
Koppelingen met leveranciers of ERP
Maatwerk modules mogelijk
Grote kans dat PrestaShop wel eens de oplossing voor jouw e-commerce wensen kan zijn. Want met PrestaShop worden zeer professionele webshops gebouwd, geschikt voor kleine en grote bedrijven. PrestaShop kent ontzettend veel mogelijkheden!
v.a.

3499,-

Neem contact op

Een kleine greep uit onze succes klanten!

Project Clayre Eef HomeProject Clayre Eef Nieuwe Collectie

Clayre & Eef

PrestaShop logo
B2B webshop | ERP Koppeling | Maatwerk
Clayre & Eef, het allergrootste webshop project door ons ontwikkeld in de afgelopen jaren. Bij deze webshop ontwikkeling zijn er eigen geschreven modules ontwikkeld voor hele specifieke maatwerk functies. Ook is er een volledig nieuw ERP systeem gekoppeld op ons advies, en is de webshop puur en alleen gericht op een gesloten B2B bestelplatform. 

Dagelijks ontwikkelen wij nog nieuwe functies, modules en optimalisaties voor deze klant uit, en hosten wij deze op een extreem snelle server!
Bekijk project
Project EurohandelProject Eurohandel Webshop

Eurohandel

WordPress logoPrestaShop logo
ERP Koppeling | Maatwerk | Website | Webshop
Voor Eurohandel hebben wij een compleet nieuwe online omgeving ontwikkeld. Enerzijds een uiterst sfeervolle op maat gemaakte WordPress website en anderzijds een uiterst functionele webshop met koppeling naar ERP systeem en leveranciers voor actuele order & productinformatie.

Na oplevering zijn wij nog steeds actief voor Eurohandel; wij beheren en onderhouden, verzorgen de hosting, voeren controles, verbeteringen en online marketing uit.
Bekijk project
Project Habenu-Van de KreekeProject Habenu-Van de Kreeke Oplossingen

Habenu-Van de Kreeke

WordPress logo
Website
Bij Habenu-Van de Kreeke lag de wens om een maatwerk Wordpress website te maken waarbij het ontwerp eerst door onze grafisch vormgever gemaakt is om vervolgens deze om te zetten tot een zakelijke en geoptimaliseerde website. 

Het unieke aan deze website zijn dan ook de eigen ontwikkelde visuals, de van sketch gemaakte 3D visualisatie en de naadloze aansluiting van de website op de huisstijl. 

Ook hebben we de massa aan informatie gestroomlijnd tot een leesbaar verhaal met vakkundige details en mooie weergave van de gerealiseerde projecten. 
Bekijk project
Project MilaTonieProject MilaTonie Verlichting

MilaTonie

PrestaShop logo
Webshop | ERP Koppeling | Maatwerk
Voor project MilaTonie hebben wij een webshop ontwikkeld met koppeling naar diverse interne systemen en processen. Het bevat een omvangrijk project met zowel sturing en development van de techniek als sales/ marketing gerelateerde ontwerpen.

Niet alleen een totaaloplossing voor alle online wensen, maar ook het ontwikkelen van een sfeervolle webshop, automatische koppeling naar het ERP-systeem en naar externe verkoopplatformen.

Na oplevering zijn wij nog steeds actief voor MilaTonie; wij beheren en onderhouden, verzorgen de hosting, voeren controles, verbeteringen en uitbreidingen door.
Bekijk project
Project Abitare OnlineProject Abitare Online Product

Abitare Online

PrestaShop logo
Webshop | Koppeling Leveranciers
Voor Abitare Online hebben wij zowel de website ontwikkeld voor maatwerk projecten als de online webshop waarin de meest luxe meubels worden verkocht van bekende A-merken. 

Wij hebben de branding, webshop en leverancierskoppeling ontwikkeld zodat producten automatisch worden gesynchroniseerd tussen leveranciersinformatie en live webshop. 
Bekijk project
Project Poelman ParfumsProject Poelman Parfums Product

Poelman Parfums

PrestaShop logo
Webshop
Voor project Poelman Parfums hebben wij een op maat webshop ontwikkeld met de e-commerce software PrestaShop. 

De productpagina bevat een hoeveelheden selector wat parfums koppeld, maar desondanks toch naar losse producten verwijst (i.v.m. SEO) zodat Google deze individueel kan indexeren.
Bekijk project

Word jij onze volgende tevreden klant?

Interesse in onze diensten en jouw website of webshop écht eens next-level aanpakken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Neem contact op

Onze professionals helpen je graag

Ralf

Ralf

Eigenaar & Developer

Andy

Sales manager

Stefano

Technical Support & Developer

Yannick

Technical Support
Ontmoet ons gehele team
Logo MovaWorks
Vrijblijvend telefonisch advies over de mogelijkheden?
Neem contact op
Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.
Copyright © 2008-2024 | Algemene voorwaarden | Verwerkersovereenkomst | Privacyverklaring | Cookieverklaring | KvK: 50722115 | BTW-ID: NL002212621B02
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram