Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar, excuses voor het ongemak.
Logo MovaWorks

Supersnelle Webhosting in Geleen

Waar landelijk bekende webhosting providers kiezen voor low- budget prijzen maar daardoor veel klanten op een server laten draaien, kiezen wij voor snelheid, optimalisatie en persoonlijke service. Het is een enorme klus om in deze ondoorzichtige markt een juiste keuze te maken. Vaak wordt er snel een prijsvergelijk gemaakt, waarbij de grootte van de webruimte en het toegestane dataverkeer als belangrijkste factor gezien worden. Veel belangrijkere factoren als snelheid en de bereikbaarheid worden gemakshalve achterwege gelaten.

Als je kiest voor MovaWorks dan kies je voor een lokale webhosting partij uit de regio Geleen. We maken graag persoonlijk kennis om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.
Fly with us – MovaWorks
Kennismaken?

Op zoek naar Webhosting in Geleen?

Dit krijg je altijd bij onze webhosting

1-klik installatie WordPress

De installatie van WordPress is kinderspel dankzij onze 1-klik installatie. Hierdoor heb je geen technisch gedoe en kan je direct aan de slag met je website.

Spamvrije e-mail

Dankzij ons geavanceerde spamfilter reduceren we spam (ongewenste e-mail) tot een minimum. Daarnaast controleren we e-mail ook op virussen.

Professionele helpdesk

Je kan altijd rekenen op onze professionele helpdesk. Dat kan via e-mail en telefoon. Wij zijn goed bereikbaar.

Optimale performance

Onze servers zijn altijd snel. Daarnaast wordt de technische infrastructuur gemonitord en continu geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen wij een hoge uptime garanderen.

Veel beheermogelijkheden

Beheer je hostingpakketten via Plesk. Hiermee heb je volledige controle over je e-mail, databases en websites.

Safety first

Gaat er onverhoopt iets mis met jouw website, dan hebben wij natuurlijk iedere dag een backup. Ook beveiligen wij jouw website met gratis of betaalde SSL.

Onze professionals helpen je graag

Ralf

Ralf

Eigenaar & Developer

Andy

Sales manager

Stefano

Technical Support & Developer

Yannick

Technical Support
Ontmoet ons gehele team
Logo MovaWorks
Vrijblijvend telefonisch advies over de mogelijkheden?
Neem contact op
Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.
Copyright © 2008-2024 | Algemene voorwaarden | Verwerkersovereenkomst | Privacyverklaring | Cookieverklaring | KvK: 50722115 | BTW-ID: NL002212621B02
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram