Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar, excuses voor het ongemak.
Logo MovaWorks
PrestaShop Webshop

PrestaShop webshop laten maken

Wij maken professionele webshops met PrestaShop die gericht zijn op het realiseren van verkopen en kunnen meeschalen met jouw bedrijf. Met onze expertise en toewijding creëren we een webshop die naadloos aansluit bij jouw visie. Wacht niet langer en begin online te verkopen met PrestaShop en MovaWorks aan je zijde.
Bekijk onze projecten

Voordelen van PrestaShop

Omdat PrestaShop uitsluitend een webshop systeem is, heeft het vele voordelen over andere content management systemen (CMS):
Volledige maatwerk webshop
Verkoop een onbeperkt aantal producten
Uitgebreide functionaliteit inbegrepen
Krachtige module markt met duizenden add-ons
Meertalig & SEO vriendelijk
Koppelingen met leveranciers of ERP mogelijk
Neem contact op
PrestaShop webshop laten maken

Maak een vliegende start met jouw nieuwe webshop

Professioneel design op maat

Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat je webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook perfect aansluit bij je merkidentiteit en doelgroep.

Schaalbaar en flexibel

Onze PrestaShop webshops zijn gebouwd om mee te groeien met je bedrijf. Of je nu een kleine startup of een gevestigde onderneming bent.

Zoekmachine geoptimaliseerd

We begrijpen het belang van vindbaarheid. Daarom stellen we de SEO-instellingen van jouw nieuwe webshop helemaal voor je in.

Responsieve mobiele ervaring

Wij zorgen ervoor dat je PrestaShop webshop volledig responsief is, wat betekent dat het perfect werkt en er geweldig uitziet op smartphones en tablets.

Geïntegreerde marketingtools

In dien gewenst kunnen wij marketingtools zoals e-mailmarketingintegraties of social media koppelingen toevoegen aan jouw webshop.

Gebruiksvriendelijk

Met een intuïtief beheerpaneel kun je gemakkelijk producten toevoegen, voorraad bijhouden, bestellingen beheren en meer. Je hebt de volledige regie in handen.

Een kleine greep uit onze projecten

Onze bewezen expertise in het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van winstgevende webshops staat garant voor resultaten. Blader door onze projecten en laat je inspireren door succesverhalen die conversiegericht denken en creatieve strategieën combineren. Klaar om jouw eigen online succesverhaal te starten?
Neem contact op

Clayre & Eef

B2B WEBSHOP | ERP KOPPELING | MAATWERK
Clayre & Eef, het allergrootste webshop project door ons ontwikkeld in de afgelopen jaren. Bij deze webshop ontwikkeling zijn er eigen geschreven modules ontwikkeld voor hele specifieke maatwerk functies. Ook is er een volledig nieuw ERP systeem gekoppeld op ons advies, en is de webshop puur en alleen gericht op een gesloten B2B bestelplatform.

Dagelijks ontwikkelen wij nog nieuwe functies, modules en optimalisaties voor deze klant uit, en hosten wij deze op een extreem snelle server!

Eurohandel

ERP Koppeling | Maatwerk | Website | Webshop
Voor Eurohandel hebben wij een compleet nieuwe online omgeving ontwikkeld. Enerzijds een uiterst sfeervolle op maat gemaakte WordPress website en anderzijds een uiterst functionele webshop met koppeling naar ERP systeem en leveranciers voor actuele order & productinformatie.

Na oplevering zijn wij nog steeds actief voor Eurohandel; wij beheren en onderhouden, verzorgen de hosting, voeren controles, verbeteringen en online marketing uit.

Maatwerk PrestaShop webshop laten maken

Bekijk onze reviews 
Verken nu de volledige kracht van PrestaShop voor jouw online succes! Samen zullen we jouw droomwebshop werkelijkheid maken en een naadloze brug slaan tussen jou en jouw klanten. Onze toegewijde experts zijn er om jouw visie te omarmen en deze om te zetten in een prachtige, functionele en op maat gemaakte webshop die jouw klanten zal betoveren.

Aarzel niet, vul geheel vrijblijvend het formulier in. Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Onze passie is om jouw verwachtingen te overtreffen en jouw webshop tot leven te brengen met de kracht van PrestaShop. Laat ons de leiding nemen en jouw e-commerce ambities omzetten in een bloeiende realiteit!
v.a.

3499,-

Neem vrijblijvend contact op

Doordeweeks binnen 48 uur reactie
Professioneel advies
100% vrijblijvend, geen verplichtingen
Contactformulier

Ons proces

Bij een PrestaShop webshop laten maken komt veel kijken. Daarom lichten wij graag ons proces van begin tot eind toe.

Introductie-
gesprek

Wij inventariseren jouw eisen en wensen, denken met je mee wat mogelijk is en starten daarna aan de ontwikkeling.

Concept en ontwikkeling

Wij beginnen met het maken van een concept. Zodra jij deze goedkeurt gaan wij verder met de ontwikkeling.

Productinvoer

Zodra de website staat kunnen we de producten invoeren. Dit kan handmatig of gemigreerd worden uit een oude webshop.

Lancering

Jouw webshop is klaar om online te gaan. We zetten de laatste puntjes op die i en zorgen dat jij weet hoe je verder aan de slag kan.

Doorlopende ondersteuning

Ook na de ontwikkeling van jouw webshop staan we voor je klaar met onze doorlopende ondersteuning.

Veelgestelde vragen over een PrestaShop webshop laten maken

Ja, je kunt jouw producten, klantgegevens en andere relevante informatie naar PrestaShop migreren. Het platform biedt tools om het migratieproces te vereenvoudigen. Tevens kunnen wij tijdens de ontwikkeling jou hierin ondersteunen of dit volledig uit handen nemen.
Absoluut! De schaalbaarheid van PrestaShop maakt het een ideale keuze voor bedrijven van alle groottes. Je kan klein beginnen en jouw winkel uitbreiden naarmate jouw bedrijf groeit.
Bij ons begint een PrestaShop laten maken vanaf 3499,-. Hierbij komen de kosten voor de hosting, domeinnaam en eventueel onderhoud aan de webshop. Deze kosten zijn afhankelijk van hoe groot en complex jouw webshop is.
Tijdens de ontwikkeling kijken we samen naar jouw eisen en wensen rondom het ontwerp en huisstijl van jouw website. Achteraf is het altijd mogelijk om hier aanpassingen aan te doen. Wij ondersteunen je hier graag mee.
Zowel tijdens als na de ontwikkeling van jouw webshop staan we voor je klaar. Of je nu een simpele vraag hebt of met een complex probleem worstelt wij helpen je graag.
Logo MovaWorks
Vrijblijvend telefonisch advies over de mogelijkheden?
Neem contact op
Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.
Copyright © 2008-2024 | Algemene voorwaarden | Verwerkersovereenkomst | Privacyverklaring | Cookieverklaring | KvK: 50722115 | BTW-ID: NL002212621B02
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram